Om Kråkåsen Borettslag

Kråkåsen borettslag ble stiftet 30. mars 1989 og ligger i Askim som er en del av Indre Østfold kommune.

Borettslaget ligger i skjønn forening med natur og frodig vegetasjon og har mange fine turstier i nærheten. Det er kort avstand til skole, barnehage, butikk, togstopp og busstopp, samt lysløype og muligheter for fiske.

Det tar kun 8 minutter å kjøre til Askim sentrum. Der finner du Østfold-badet, med ett av Norges fineste uteanlegg. Badet er nærmeste nabo til Askimtorget kjøpesenter og Askim Kulturhus

Laget består av 36 boliger av ulik størrelse, og er bygget i bygninger i rekker på to etasjer:

  • 19 fireroms (to typer)
  • 13 treroms (to typer)
  • 4 toroms

Størrelsen varierer fra 63 til 126 m2.

De aller største består av både 1. og 2. etasje, mens de mindre har boflate på kun ett plan.

Byggingen av boligene startet i september 1989, og sommeren 1990 sto de første 21 leilighetene ferdige. De resterende 15 noen måneder senere.

Alle leilighetene har carport/garasje samt hage og/eller balkong, og ligger fordelt på to tun. Begge tunene har romslige fellesområder med sandkasser, lekeapparater og krakker.

Borettslaget ligger i skjønn forening med natur og frodig vegetasjon og har mange fine turstier i nærheten. Det kan også tilby kort avstand til skole, barnehage, butikk, togstopp og busstopp, samt lysløype og muligheter for fiske.

Her ser du en tidlig modell av boretslaget:

Gramkroken Modell

Som du skjønner så er Kråkåsen et trivelig sted å bo...

 

Boliginformasjon

Under finner du noe av det opprinnelige salgsmateriale som ble utgitt av Askim og ommegn boligbyggelag.

Salgsbrosjyre for Kråkåsen borettslag med fokus på leilighetsbeskrivelse, områdebeskrivelse og fasiliteter:Salgsbrosjyre for Kråkåsen borettslag med fokus på økonomi og finansiering.